Geld besparen? Dit zijn de beste budget apps

Vloeit je geld als water en vraag je je elke maand af waar het nu weer naartoe ging? Zit je door de naderende feestdagen krapper bij kas? Of heb je gewoon wat minder te besteden? Gelukkig zijn er verschillende budget apps die je met je geldzaken kunnen ondersteunen. Samen met het blogteam van Tele2 zetten we de beste apps op een rijtje om al je uitgaven duidelijk en overzichtelijk bij te houden. Zo word jij binnen no time je buidel de baas!

Wie Betaalt Wat

Word je gek van mensen die je nooit direct terugbetalen? En stapelen de rekeningen zich alleen maar op? Zet dan de app Wie Betaalt Wat op je mobiel. Maak met gemak een overzicht en zie direct wie welke rekening betaalt. Nodig je gemakkelijk al je vrienden, huisgenoten of collega’s uit en wijs je ze toe aan een bepaalde rekening. De app is ideaal voor huislijsten, de boodschappen op werk, lunch met collega’s, festivals, vakanties ga zo maar door…

Wie Betaalt Wat is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Buddy 

De app Buddy is jouw vriend op het gebied van geldzaken. Want je salaris moet natuurlijk ook aan nuttige zaken besteed worden. Van je telefoonrekening tot je kledinguitgaven en zelfs je vervoers- en huurkosten. Buddy brengt in één oogopslag al je uitgaven, inkomsten en spaargeld in kaart. Bepaal een budget en zorg dat jij iedere maand nog wat geld overhoudt. Delen jij en je partner kosten? Je kan in de app gemakkelijk uitgaven splitsen, zodat je ziet wie wat betaald heeft.

Buddy is gratis te downloaden voor iOS.

Money Lover

Tijdens het tanken koop je al snel een lekkere snack. En als de trein te laat is haal je misschien zo nu en dan een kop koffie. Deze kleine uitgaven voel je misschien niet direct, maar zorgen wel dat jij voor het eind van de maand krap bij kas bent. Benieuwd naar waar al je geld naartoe gaat? Zet dan de app Money Lover op je telefoon. Via deze app zie jij al je uitgaven en beheer je je geld op een slimme manier. Voeg al je uitgaven toe, categoriseer ze en kijk eens welke kosten écht nodig zijn. En ben je niet zo goed in het op tijd betalen van je rekeningen? Money Lover helpt jou een handje en stuurt je zelfs een handige betaalreminder.

Money Lover is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Travel Budget

Ga jij veel op reis? En wil je binnen een bepaald budget blijven? De app Travel Budget is dan alles wat je nodig hebt. Pak je mobiel erbij, stel een budget in wat je maximaal wilt uitgeven en houd gemakkelijk al je uitgaven bij. Van de kosten voor je hostel tot eten en zelfs vervoer: in één oogopslag zie je of je nog binnen je budget blijft. Het mooiste van alles? Je hebt niet eens internet nodig! Ideaal, mocht je een verre reis maken naar bijvoorbeeld Indonesië.

Travel Budget is gratis te downloaden voor Android.

Bron artikel: Tele2 Mobiel

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *